Onze links

lo-001

Forum van en voor (ver-)bouwers. Hier kan je met al je vragen terecht en vind je vaak antwoorden op al je (bouw-)problemen.

Ecobouwers

Volgens de beschrijving op de site is Ecobouwers.be een website met praktische en technische informatie en concrete ervaringen over duurzaam bouwen. Het platform wil de ontmoetingsplaats zijn van een online gemeenschap rond duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen. Je komt er in contact met geëngageerde doe-het-zelvers en met professionals uit de sector.

Op het moment van dit schrijven voldoet onze ervaring aan deze beschrijving.

logo_php

Deze site stelt het passiefhuisconcept voor, waarbij ze al dadelijk enkele veelgestelde vragen beantwoordt.

milieuadvieswinkel

De MilieuAdviesWinkel is een permanent infoloket dat je concrete en praktijkgerichte antwoorden geeft op alle mogelijke vragen over milieuvriendelijk bouwen, verbouwen, leven, wonen, consumeren, voeding, mobiliteit, enzovoort.

archicd

Architect te Zwalm die ook onze toekomstige woning zal ontwerpen. Tekent enkel passiefhuizen en nulenergiewoningen en dit zowel in houtskelet als met gemetste structuur.

Decleir

Dagelijks streven zij naar een optimale flexibele opstelling. Zowel voor constructie en opbouw van onze houtskelet- en passiefhuiswoningen als voor de gewenste afwerking. U kan bij hen terecht voor alle houtconstructies. Binnen- en buitentoepassingen van wand, gevel, vloer tot dak. Alle timmer- en schrijnwerken in hout, pvc of aluminium. Met plezier staan zij in voor de noodzakelijke stabiliteitsstudie van materialen zoals houten I-liggers (FJI of Steico), LVL (Kerto) of gelammeleerd hout van uw houtskelet of dakconstructie. Woon-, winkel- of interieurinrichting, waaronder maatmeubilair, parket, terrasvloeren, plafonds, wanden en gevelbekleding, zijn een passie. Zowel voor u als voor hen. Uw droom wordt werkelijkheid bij elke uitvoering.

Matthys

“Als u spreekt over dakbedekking dan is Matthys Projecten de juiste gesprekspartner.
Onze ‘dakbekwaamheid’ is gebaseerd op meer dan 20 jaar praktijkervaring en continue opleiding van onze mensen. Tal van gerealiseerde projecten bewijzen die expertise.
Ons product: EPDM membraan van Firestone.
Hiermee bieden wij een unieke en waterdichte oplossing voor daken van privé-woningen, kantoor- en industriegebouwen: nieuwbouw of renovatie.”

Energy-service

“Energy-service.be is een onafhankelijk expertise-kantoor gespecialiseerd in dienstverlening met betrekking tot energiezuinige woning. Het is een dynamisch bedrijf dat dagelijks inspeelt op vooruitgang en is uitgerust met moderne technologische hulpmiddelen. De cultuur van ons bedrijf is vooral gericht op nauwkeurigheid, expertise en een persoonlijke aanpak gestoeld op gezond verstand en technische achtergrond.”

Advertenties

One response

3 04 2014
Dries

Hello Thomas & Emily,

Ik heb een website die jullie misschien wel zal interesseren :
http://www.happybouwen.be. “De Tripadvisor van de bouwsector”, zo werd mijn website door Trends magazine omschreven. Bouwers kunnen de bouwbedrijven waarmee ze werken beoordelen, toekomstige (ver)bouwers vinden via de zoekmachine de beste aannemer of vakman in hun streek. De website heeft maandelijks reeds meer dan 10.000 bezoekers en telt reeds meer van 1.200 (gecontroleerde) beoordelingen.

Ik hoop dat jullie dit initiatief nuttig vinden? Indien ja, zijn jullie bereid jullie ervaringen ook op mijn site te delen? Zo helpen jullie toekomstige (ver)bouwers en goede bouwbedrijven (en ook mijn website, die zich nog steeds in een opstartfase bevindt).

Om het jullie gemakkelijk te maken mogen jullie me de namen van jullie bouwbedrijven doormailen (dries@happybouwen.be). Dan stuur ik jullie voor elk bedrijf een online evaluatieformuliertje. Zo kost het jullie slechts enkele minuten.

Alvast bedankt! En succes met de laatste loodjes!

Dries

Andere zaken die me helpen :
– een link naar mijn website op de “onze links” pagina
– een facebook like (www.facebook.com/happybouwen)
– praat erover om je heen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggers liken dit: