Binnenhuisinrichting

30 maart 2014: Levering trap

Hij staat er intussen reeds enkele dagen, maar de vraag is: “Voor hoelang nog?”

Men is dus begin deze week onze trap komen plaatsen, maar deze is toch niet helemaal wat we er van hadden verwacht. Niet enkel is de trap over de volledige lengte 2cm te smal, er zit op ooghoogte een kap in één van de tredes en het lijkt ons ook dat de makers wat dichterlijke vrijheid hebben genomen gezien er een afgerond platform werd voorzien daar waar wij een gewoon rechthoekig en strak platform wilden.
Een telefoontje naar de firma is reeds gedaan, alsook werd een verduidelijkende mail verstuurd; nu is het wachten op de oplossing die men ons voorstelt.

Los daarvan lijkt de trap ons wel mooi qua design en kleur, maar hij voldoet dus niet helemaal aan wat wij hadden gevraagd.

Wordt dus nog vervolgd…

 

13 april 2014: Geslaagde onderhandelingen

Woensdag 9 april is men ook met drie mannen van de firma Verschaeve komen kijken naar onze trap. Nadat er eerst werd geprobeerd om alles als ‘normaal’ af te doen onder de noemer “wij geven altijd zoveel speling op een trap”, werd er na een felle monoloog van Thomas toch toegegeven dat de ruimte bij ons te groot is, gezien alles “hier zo mooi recht is”. Er werd dus overeengekomen dat enkel de trapbomen blijven en dat het bordes en de treden zullen worden vervangen.

Na dus een wat hevige, maar wel beschaafde discussie, werd er uiteindelijk een compromis bereikt en kunnen we dus uitkijken naar het verkrijgen van de trap die wij hadden gevraagd…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggers liken dit: